روغن آمله

0 سفارش
#
In stock

توضیحات

روغن آمله ، روغنی است مورد کاربرد در صنایع آرایشی به خصوص مو، برخی خواص روغن آمله :

•    تقویت و رویش پیاز موی سر و صورت

•    پیشگیری از سفیدیهای زودرس ارثی موهای سر و صورت

•    ضد خشکی مو و پوست سر، شوره و پوسته پوسته شدن سر

•    تقویت کننده، حالت دهنده و نرم کننده موهای خشک

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن آمله”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا